Неведнъж Илиана Раева е казвала, че внучката ѝ, която носи и

...
Неведнъж Илиана Раева е казвала, че внучката ѝ, която носи и
Коментари Харесай

Внучката на Илиана Раева с рожден ден на принцеса – вижте малката сладурка гримирана и с куп подаръци (Снимки)

Неведнъж Илиана Раева е казвала, че внучката ѝ, която носи и нейното име, е нейната най-голяма наслада. Това потвърждават множеството фотоси, които гордата баба споделя в обществените мрежи и на които виждаме топлите връзки посред им.

Малката Илиана е щерка на по-малката щерка на Раева – Виолета, която неотдавна се омъжи за любовта на живота си – футболиста Георги Коруджиев

Сега госпожа Раева имаше нов мотив за наслада и горделивост, защото любимата ѝ внучка навърши цели три годинки през вчерашния ден.

 внучката на Илиана Раева

Раева постоянно доста се е гордяла с дребната си внучка. Тя отделя много от свободното си време за Илиана и постоянно фамилията се отдава на взаимни почивки.

Този път Раева показа няколко фотоси на обсипаното с дарове 3-годишно момиченце, към които написа:

 дребната Илиана

„ Честит рожден ден на най-прекрасното нещо в живота ни – дребната Илиана! Днес навършва 3 години! Да ни е жива, здрава, добра, интелигентна и смела! Да има щастливо детство и живот същинско вълшебно премеждие! Бог да я благослови и води по житейския ѝ път! “

 рожденичка

Лелята – Славея, също означи мотива със стори в персоналния си профил в Инстаграм. То е черно-бяло, а двете девойки са гримирани. 3-годишното момиченце е със серпантина и двете се усмихват чаровно.

 Славея Сиракова с племеницата си

 

 Славея и Илиана

Илиана е първородната внучка на Наско Сираков и Илиана Раева. Наскоро обаче Славея Сиракова – огромната щерка на спортната двойка, се сгоди, тъй че е допустимо Сиракови да се радват скоро и на още един правоприемник.

Инфо: 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР